GUIA PRACTICA DELS BOLETS DE CATALUNYA

GUIA PRACTICA DELS BOLETS DE CATALUNYA. EL MANUAL PER LOCALITZAR, IDENTIFICAR I CUINAR ELS BOLETS CATALANS

Editorial:
COLUMNA
Año de edición:
Materia
Botánica
ISBN:
978-84-664-1989-5
Páginas:
264
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
estoc disponible
Colección:
SENSE COL·LECCIO

19,00 €
Comprar

L’autor de referència del món dels bolets, Ramon Pascual, ens presenta una guia clàssica dels bolets de Catalunya per al gran públic amb dos trets diferencials respecte a les guies ja existents: d’una banda, una introducció amena i entretinguda en forma d’entrevista, i de l’altra, una presentació de cada bolet de manera molt gràfica, a tot color i amb una fitxa tècnica clara i directa, a més de receptes de cuina. Una guia útil i pràctica per a tots aquells que volen conèixer (o reconèixer) quins bolets es poden menjar.