LLENGUATGE MUSICAL, 5È NIVELL

LLENGUATGE MUSICAL, 5È NIVELL

Editorial:
ABADIA MONTSERRAT
Año de edición:
Materia
TEXTO Y CUADERNERIA
ISBN:
978-84-9883-892-3
Páginas:
102
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias

19,50 €
Comprar

Amb el Llenguatge 5è Nivell entrem en el coneixement de la tonalitat i el ritme com un sistema que ens permetrà comprendre, en el futur, la música com un llenguatge orgànic: les funcions dels dife-rents graus, els intervals simples, el fraseig melòdic, els acords, les alteracions o els nous ritmes i compassos, seran els elements centrals del curs que juntament amb el treball anterior ens han de fer avançar en aquest sentit.
Proposem una distribució en nou unitats per facilitar la periodificació durant un curs lectiu en el benentès que moltes de les propostes didàctiques haurien d'anar-se acumulant i adaptant perma-nentment als nous continguts. El programa correspon a la primera part del III grau del P. Ireneu i recupera un interessant annex de lectura que figurava al final del II grau. Mantenim, al mateix temps, els procediments habituals que Santi Riera va definir en la seva adaptació dels anys noranta: l'anàlisi a partir de la cançó tradicional, la polirítmia i l'entonació a veus juntament amb el transport, el solfeig relatiu, l'entonació tonal o fins i tot la solmització que ens han de portar amb naturalitat a la improvisació i a la creativitat. Afegim-hi també el dictat i la pràctica de molts dels exercicis al piano o a l'instrument de cada alumne.
En definitiva no es tracta d'ensenyar res als nens sinó simplement de donar-los elements i experièn-cies que desenvolupin les seves capacitats perquè siguin ells qui en descobreixin l'entrellat i n'aprenguin sols.

Otros libros del autor

 • LLENGUATGE MUSICAL, 6È NIVELL
  Titulo del libro
  LLENGUATGE MUSICAL, 6È NIVELL
  BARDOLET I PUJOL, SEBASTIÀ
  Amb el Llenguatge musical 6è nivell arribem al que hauria de ser el fonament de la formació musical de qualsevol alu...
  Disponible en 2/3 dias

  19,50 €