CUINA DE LES TERRES GIRONINES

CUINA DE LES TERRES GIRONINES

Editorial:
COSSETANIA
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9791-071-2
Páginas:
160
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables
Colección:
CULLEROT

12,30 €
Comprar

Aquest llibre vol ser en primera instància el mirall de la cuina tradicional i popular gironina, de la cuina casolana de les nostres mares, àvies, besàvies, de la gent que ha viscut en aquest territori d'anys ençà. Les receptes d'aquesta cuina tradicional es troben en la primera part del llibre. La segona part expressa el canvi generacional de la cultura gastronòmica del nostre país. S'hi recull la cuina d'autor, un fenomen que en els darrers anys ha fet evolucionar la cuina gironina. D'aquesta manera, hi trobem receptes dels més prestigiosos cuiners de les comarques gironines.

Otros libros del autor

  • LA MILLOR CUINA D'ESTIU
    Titulo del libro
    LA MILLOR CUINA D'ESTIU
    NOGUE PUIGVERT, PEP
    Receptes sanes, senzilles però aparents per menjar fora de cosa i gaudir de l’aire lliure.En aquest llibre reuneix l...
    Pendiente de confirmar

    20,50 €

  • CUINA VOLCANICA
    Titulo del libro
    CUINA VOLCANICA
    NOGUE PUIGVERT, PEP
    Al bell mig de la terra aspra i de mala petja, en aquesta Garrotxa fecunda, boirosa, i freda en dies de ple hivern, ...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    12,30 €