CUINA DELS BOLETS

CUINA DELS BOLETS

Editorial:
PAGES
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9779-445-9
Páginas:
116
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables
Colección:
CATXIPANDA

11,00 €
Comprar

La cuina dels bolets és un receptari que inclou les fòrmules clàssiques de sempre. L'original d'aquest llibre l'hem trobat en el fet que està escrit a quatre mans per dos autèntics especialistes: l'un, de la recol·lecció i tria de bolets i l'altre, de la preparació entre els fogons. A més, Albert Cogul hi ha introduït una colla de receptes originals de la seva manera de treballar la cuina.

Otros libros del autor

  • CUINA DELS PEUS DE PORC
    Titulo del libro
    CUINA DELS PEUS DE PORC
    COGUL, ALBERT
    La cuina del peus de porc aplega vuitanta-cinc receptes que tenen com a ingredient principal la part inferior de les...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €

  • CUINA DEL BACALLA
    Titulo del libro
    CUINA DEL BACALLA
    COGUL, ALBERT
    Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Alg...
    Pendiente de confirmar

    11,00 €

  • CUINA DOLÇA TRADICIONAL
    Titulo del libro
    CUINA DOLÇA TRADICIONAL
    COGUL, ALBERT
    La cuina dolça tradicional inclou una norantena de receptes de rebosteria clàssica, d'ahir, d'avui i de sempre, expl...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €