EL GRAN LLIBRE JOC DE LES CIVILITZACIONS

EL GRAN LLIBRE JOC DE LES CIVILITZACIONS. UN LLIBRE AMB 3 NIVELLS DE JOC DE 3 A 8 ANYS. CONEIX 6 CIVILITZACIONS DIFERENTS!

Editorial:
PIRATA
Año de edición:
Materia
INFANTIL
ISBN:
978-84-17207-37-3
Páginas:
14
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
estoc disponible

15,00 €
Comprar

És un llibre joc enorme i amb unes il·lustracions espectaculars i plenes de detalls. Inclou jocs per a diferents edats, així que es pot utilitzar durant varis anys, a mesura que el nen va creixent, o per a que varis nens d'edats diferents puguin jugar simultàniament a la vegada que comencen a conèixer algunes de les diferents civilitzacions que han marcat la història de la humanitat.


Les pàgines de cartró i les dimensions enormes del llibre, 27*37cm, permeten que el llibre es quedi de peu i varis nens, un al costat de l'altre puguin jugar simultàniament. En cada doble pàgina hi ha una il·lustració enorme i a tot color plena de detalls on es pot jugar amb tres nivells diferents:


1- Pels nens més petits: Buscar objectes dins de les il·lustracions. A partir de 3-4 anys.


2- Pels mitjans: Jugar a trobar 10 objectes que comencin per la mateixa lletra. A partir de 5-6 anys.


3- Pels més grans: Jugar a trobar 10 objectes que es trobin fora d'època. A partir de 7-8 anys.


Les èpoques que apareixen són les èpoques daurades de les següents civilitzacions:
Polinesis, Víkings, Romans, Xinesos, Maies, Egipcis
El llibre inclou un codi QR que redirigirà a la web d'Edicions del Pirata, on es podran trobar les solucions dels jocs, una explicació dels elements de cada civilització representats en les il·lustracions i un petit text introductori de cada època.