EL IOGA A L'ESCOLA

EL IOGA A L'ESCOLA. UN APRENENTATGE PER A LA VIDA

Editorial:
OCTAEDRO
Año de edición:
Materia
Pedagogia
ISBN:
978-84-18819-04-9
Páginas:
272
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

18,00 €
Comprar

Si entenem l'educació com un aprenentatge per a la vida, veurem que depassa la mera fun-ció instrumental i s'estén al desenvolupament integral de la persona. El ioga treballa des d'aquesta perspectiva, tenint en compte que som una unitat: cos, ment, emocions, espiritu-alitat.
L'escola és un espai per al coneixement d'un mateix i del món; en ella podem desenvolupar les qualitats que ens fan realment humans.
El ioga contribueix a despertar les «intel·ligències múltiples» que tenim dins, a ser més conscients, creatius, intel·ligents, més feliços i lliures. Els nens són com llavors que van creixent i desenvolupant les seves potencialitats i nosaltres els acompanyem en aquest procés.
Per poder realitzar un bon aprenentatge, el cos ha d'estar relaxat; la respiració ha de ser lliure; les emocions, equilibrades, i la ment, concentrada: «aprendre a aprendre».
Aquest llibre va dirigit a docents, pares, educadors i a totes les persones interessades en l'educació com a motor de canvi. Consta d'una part teòrica i una part pràctica, amb una ex-tensa gamma d'exercicis i unitats didàctiques per a practicar el ioga a l'escola, així com una avaluació dels resultats de la seva pràctica a diferents escoles.