EL PETIT LLIBRE DE LA FILOSOFIA

EL PETIT LLIBRE DE LA FILOSOFIA

Editorial:
AMAT - PROFIT
Año de edición:
Materia
Filosofia
ISBN:
978-84-19341-39-6
Páginas:
168
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

16,95 €
Comprar

Si vols conèixer l'essència dels principals pensadors i teories filosòfiques de la història de la humanitat, prepara't per al recorregut llampec que ofereix aquest fascinant i breu llibre. De Marc Aureli a Sartre, de Confuci a Kant, de Mary Wollstonecraft a Simone de Beauvoir, coneixeràs teories filosòfiques tan diferents i interessants com l'estoïcisme, l'idealisme o l'existencialisme.

I molt més! Amb aquesta guia introductòria coneixeràs temes com:

· Els primers filòsofs grecs i els «tres grans»: Sòcrates, Plató i Aristòtil.
· Escoles clau de filosofia de tot el món, des de la filosofia antiga fins a l'actualitat, i el seu impacte en la vida moderna.
· Informació sobre les principals preguntes que els filòsofs han explorat al llarg dels temps: Qui soc jo? Quin és el significat de la vida? Tinc lliure albir?
· Aplicacions pràctiques de les teories de Descartes, Marx, Nietzsche i molts més.

En grec antic, «philosophia» significa, literalment, ‘amor per la saviesa'. La filosofia és una recerca de saviesa i coneixement, i el seu objectiu no és altre que explorar les grans preguntes de la vida per ajudar-nos a resoldre-les i per ensenyar-nos a viure una vida millor. En el món de «fake news» en què vivim, embarcar-se en la recerca de la veritat no podria ser més important.