ENERGIA

ENERGIA. UNA IMMERSIÓ RÀPIDA

Editorial:
TIBIDABO
Año de edición:
Materia
Ciencia
ISBN:
978-84-10013-08-7
Páginas:
236
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
estoc disponible

17,00 €
Comprar

Les preguntes que els capítols d'aquest llibre intenten respondre són: Què és l'energia? En quines fonts es basa el sistema energètic actual? En què usem l'energia? La crisi energètica i climàtica, és la fi dels fòssils? Com abordar la transició energètica vers les fonts renovables?
Si bé es podria haver fet una anàlisi qualitativa d'aquestes qüestions, el text ha procurat il·lustrar les tendències actuals amb xifres i ordres de magnitud a partir de dades proporcionades per les Nacions Unides (NU) i les seves organitzacions específiques (FAO, Agricultura i Alimentació; IPCC, Grup Intergovernamental sobre el Canvi Climàtic; CMNUCC, Convenció Marc sobre el Canvi Climàtic), l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament (OCDE) o l'Agència Internacional de l'Energia (AIE), entre d'altres. Els resultats numèrics són inapel·lables i indiquen que estem a la fi de l'era dels fòssils i que cal articular urgentment i a tots els nivells la transició energètica vers les fonts renovables.

Aquest llibre respon a les preguntes del moment actual sobre la transició energètica impulsat per la fi de les energies fòssils i el canvi climàtic.