HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. LES SALSES · ELS APERITIUS · LES ENSALADES · LES SOPES

Editorial:
SIDILLA
Año de edición:
ISBN:
978-84-947484-8-6
Páginas:
918
Encuadernación:
Cartoné
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias

39,00 €
Comprar

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d’aquesta cuina.
En aquest volum ens ofereix 200 monografies i més de 300 receptes de salses, d’aperitius, d’ensalades i de sopes que ens expliquen, no només com els hem de cuinar, sinó el recorregut històric, filològic, literari i cultural d’uns plats i d’unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i dels Països Occitans.

Otros libros del autor

  • LES MILLORS COQUES DOLCES CATALANES
    Titulo del libro
    LES MILLORS COQUES DOLCES CATALANES
    MARQUÉS, VICENT
    Els catalans som un poble de llépols i disposem d'un patrimoni llaminer que no té res a envejar al de qualsevol altr...
    estoc disponible

    18,90 €

  • LES MILLORS COQUES CATALANES
    Titulo del libro
    LES MILLORS COQUES CATALANES
    MARQUÉS, VICENT
    En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, ...
    Disponible en 2/3 dias

    13,90 €