LA CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA. RECEPTES TRADICIONALS

LA CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA. RECEPTES TRADICIONALS. RECEPTES TRADICIONALS

Editorial:
EL FARELL
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-92811-66-3
Páginas:
144
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
estoc disponible

18,00 €
Comprar

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d?una forma de cuinar exemplar.
Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l?àrea d?influència de la mar. La cuina d??abordo? és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d?una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l?arròs i els fideus, la picada, l?allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.

Otros libros del autor

  • ROMESCO HISTORIA TECNIQUES I RECEPTES
    Titulo del libro
    ROMESCO HISTORIA TECNIQUES I RECEPTES
    SOLE TORNE, DAVID
    Aquest llibre, que també hauria pogut tenir com a títol Romescos amb pebrots: la socialització de la picada, ha esta...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    12,30 €

  • LES HERBES AROMATIQUES. CUINA DELS PERFUMS
    Titulo del libro
    LES HERBES AROMATIQUES. CUINA DELS PERFUMS
    SOLE TORNE, DAVID
    En aquest llibre hi trobaras les vint-i-quatre herbes aromatiques mes utilitzades en la nostra cuina. De cada planta...
    Disponible en 4 días

    16,00 €