LA CUINA MODERNISTA

LA CUINA MODERNISTA. OBRERS, MENESTRALS, BURGESOS I INDIANS

Editorial:
VIENA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-8330-862-2
Páginas:
264
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

22,00 €
Comprar

En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l'època, plats que constitueixen l'origen de la nostra memòria gustativa.

Otros libros del autor

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del m...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    15,20 €