LA TECA

LA TECA. LA VERITABLE CUINA CASOLANA DE CATALUNYA

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9034-955-7
Páginas:
232
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
estoc disponible
Colección:
CULLEROT

15,50 €
Comprar

El clàssic de cuina catalana més venut de tots els temps
La teca, una obra cabdal en la literatura gastronòmica catalana, aparegué l'any 1924 i, des d'aleshores, se n'han fet dinou edicions. El seu autor, Ignasi Domènech, en la primera pàgina deixava ben clar l'objectiu del llibre: "Conté la manera d'organitzar tota classe d'àpats senzills o d'etiqueta, de calcular berenars, sopars, escudelles, cuinats, rostits, salses, llegums, aviram, plats freds, canelons, arrossos, ous fregits, carns, peixos, dolços, merengues, refrescos, còctels, gelats, melmelades, amanides, escalivades, i diverses maneres de fer els púdings i pastes, i molts consells de pràctica i utilitat per comportar-se elegantment a taula, etc." Aquesta nova edició n'actualitza el format i, en alguns aspectes, el llenguatge, però no pas el seu esperit inicial.

Otros libros del autor

  • LA CUINA VEGETARIANA MODERNA
    Titulo del libro
    LA CUINA VEGETARIANA MODERNA
    DOMÈNECH I PUIGCERCÓS, IGNASI
    PRIMERA TRADUCCIÓ AL CATALÀ D'UNA OBRA PRECURSORA DEL 1912 _La cuina vegetariana moderna_ és la primera traducció a...
    estoc disponible

    18,90 €