MELETA DE ROMER

MELETA DE ROMER. LES POSTRES DE LA GESSA

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-1356-026-7
Páginas:
176
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables
Colección:
SENSE COL·LECCIO

18,90 €
Comprar

LA GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. ÉS COPRESENTADORA DEL PROGRAMA _CUINES _DE TV3 JUNTAMENT AMB EL CUINER MARC RIBAS DES DE NOVEMBRE DEL 2017 I SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT. Descobrim els secrets de la pastisseria de la mà de la Gessa. Per fi deixarem de banda la por als gramatges, quantitats i temperatures i entendrem el perquè de cada elaboració. Comencem amb receptes bàsiques i imprescindibles per entendre el món dolç i acabem amb els pastissos més sofisticats, passant per les postres tradicionals de la nostra terra, pans, brioixos, pastisseria americana, begudes i fins i tot opcions sense gluten, sense lactosa i baixes en calories. Fotografies: Maria A. Torres i Alberto Polo