MILLOR CUINA DELS BOLETS

MILLOR CUINA DELS BOLETS

Editorial:
SALSA BOOKS
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-96599-13-0
Páginas:
176
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

32,40 €
Comprar

Des de fa vint anys, Llorenç Petràs regenta amb el seu estil peculiar una espectacular parada de bolets al Mercat de la Boqueria de Barcelona. Els seus coneixements i experiència han fet famosa la parada més enllà de la capital catalana, i l'han convertida en un punt de referència obligat per a tots aquells que els agrada fer un bon ús culinari dels bolets. No en va els millors cuiners de Catalunya i de més enllà, confien en Petràs a l'hora d'escollir els bolets que després faran servir a la cuina.En aquest llibre, el rei dels bolets de la Boqueria ens introdueix al món de la gastronomia boletaire: ens explica les qualitats culinàries de cada bolet, ens ensenya a conservar-los, ens anima a atrevir-nos a provar qualsevol bolet comestible, i ens ofereix les seves receptes preferides. A més, Petràs ha demanat a desenes de xefs dels millors restaurants que col·laborin en el llibre explicant-nos com fan els plats de bolets que tenen a la carta. El resultat és un llibre que, a més de ser útil a l'hora de cuinar, fa una important aportació a la cultura gastronòmica del país. Amb pròleg de Ferran Adrià, el prestigiós cuinar d'El Bulli, que diu de Llorenç Petràs que "és, sense cap mena de dubte, qui millor ens pot presentar el món apassionant del bolets". 

Otros libros del autor

  • COMER SETAS
    Titulo del libro
    COMER SETAS
    PETRÀS, LLORENÇ
    Disponible en 2/3 dias laborables

    26,95 €