PARLANT LA GENT S'ESTIMA

PARLANT LA GENT S'ESTIMA

Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
Psicologia
ISBN:
978-84-15224-24-2
Páginas:
136
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Pendiente de confirmar

16,95 €

«Per estimar-nos comunicant ho hem de fer des del cor.» Ferran Ramon-Cortés, autor del best-seller L'illa dels cinc fars

Avui dia tenim moltes oportunitats per aïllar-nos, per anar a la nostra sense dirigir-nos la paraula els uns als altres. Amb aquest llibre, l'autor de L'illa dels cinc fars recull la saviesa d'autors universals i ens ajuda a recuperar les ganes de parlar, de dir-nos les coses, i a descobrir quines actituds ajuden i quines perjudiquen la bona comunicació. Per ser capaços de dir als altres el que de veritat sentim, i per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos.

FERRAN RAMON-CORTÉS (Barcelona, 1962) és llicenciat en Ciències Econòmiques per ESADE. És consultor a l'agència Paradigma FCM i formador en habilitats de comunicació personal i interpersonal. Imparteix seminaris i tallers a empreses, organitzacions i institucions, i és professor convidat de diverses universitats com ESADE, la UB, la UAB o la Universitat de Navarra. Col·labora habitualment amb mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio (L'ofici de viure), RAC 1 (Via lliure), TV3 (Bricolatge emocional) o el diari El País. És l'autor, entre altres títols, del llibre L'illa dels fars.