ROSALIND FRANKLIN

ROSALIND FRANKLIN. EL SECRET DE LA VIDA

Editorial:
VEGETA
Año de edición:
Materia
INFANTIL
ISBN:
978-84-17137-29-8
Páginas:
36
Encuadernación:
Cartoné
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

14,80 €
Comprar

Rosalind Franklin va ser una de les químiques més influents del segle xx. Experta en l’ús dels rajos x, va revelar un dels enigmes més ben guardats de la natura: l’estructura de l’ADN, la molècula que s’encarrega que tots, humans, animals, plantes i la resta d’organismes, ens assemblem als nostres progenitors. Malgrat no haver obtingut gairebé cap reconeixement, la vida de Rosalind Franklin és un exemple de superació i de treball, en haver contribuït al descobriment del secret de la vida.
Tant el registre de la narració com l’estil de les imatges estan adequats als escolars en una franja d’edat d’entre 8 i 11 anys. El text i les il·lustracions s’asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, en especial els relatius al món de la ciència, la física i la química, de cara tant a la lectura en família com a l’ús en centres escolars i al reforç del programa educatiu.
Les pàgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge i una cronologia que l’emmarca a l’evolució de la seva disciplina, entre altres personatges destacats.