SOFREGIT

SOFREGIT. 50 RECEPTES I HISTÒRIES PARTICULARS DE LA CUINA CATALANA

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-1356-308-4
Páginas:
160
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

19,90 €
Comprar

1.1WBN;1DSEJ;1DSE 01.1 10000000000000000

Otros libros del autor

  • MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    Titulo del libro
    MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició cul...
    estoc disponible

    19,00 €

  • DELICIÓS MAR
    Titulo del libro
    DELICIÓS MAR
    HERCE CARMONA, ENRIC
    EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRIES, EXPERIÈ...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    19,95 €