SORTIR DE MARE

SORTIR DE MARE. HERÈNCIES. MIRADES. MEMÒRIES

Editorial:
SEGONA PERIFERIA
Año de edición:
ISBN:
978-84-19059-15-4
Páginas:
216
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
estoc disponible

18,90 €
Comprar

Courtney Zoffness és una figura emergent de la no-ficció nordamericana. És escriptora, mare, filla, amiga i dona. I aquestes són les mirades que lÆautora projecta sobre el món, amb les quals pren el pols del nostre temps.
LÆafició del seu fill per les disfresses de policia la porten a parlar de la brutalitat policial. Els quadres dÆansietat que patia de nena la porten a parlar de lÆangoixa i la por sobre les quals sÆalça la societat nord-americana. LÆexperiència dÆuna amiga, sobre les raons profundes dÆuna gestant subrogada. Les situacions en què sÆha sentit vulnerable i violentada com a dona, sobre el masclisme i lÆabús.
Què hem heretat de les generacions anteriors biol.gicament, culturalment i espiritualment parlant? Què donarem en herència als que vindran? Fins a quin punt la realitat que ens envolta, el passat dels nostres pares, el pes de la cultura, es filtren en la part més íntima de la nostra existència?
Sortir de mare és un exercici dÆintrospecció que il·lumina amb mirada lúcida i intel·ligent el món que ens envolta. La literatura de Courtney Zoffness és magnètica. Abraça, xiuxiueja i bre