SPORT & COOK

SPORT & COOK. MENJAR MÉS NATURAL PER ACONSEGUIR MILLORS RESULTATS EN L'ESPORT

Editorial:
VIENA
Año de edición:
Materia
DEPORTE-EDUCACIÓN FÍSICA
ISBN:
978-84-8330-863-9
Páginas:
160
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

20,00 €
Comprar

En general, la gent sol associar l'esport amb els carbohidrats i la proteïna animal. I potser també amb els complements alimentaris que es venen a l'engròs per internet.
Però això és perquè encara no han llegit aquest llibre, que ofereix una perspectiva totalment diferent. Per a Astrid Barqué, si vols aconseguir els millors resultats, tria menjar natural.
Aparca la monotonia de la pasta i el pollastre, i descobreix com incorporar aliments naturals per aconseguir el màxim rendiment, ara i al llarg de la teva vida. Fes-te les teves barretes energètiques (senzilles de preparar i econòmiques), explora els batuts recuperadors, busca alternatives al sucre, tasta les altres proteïnes i abandona els prejudicis. Perquè d'altres ja ho han fet i els ha anat molt bé.
En aquest llibre, l'autora parla amb alguns dels millors esportistes del país (ultrafondistes, esquiadors, triatletes, alpinistes...) i comparteix amb els lectors els seus consells d'alimentació, i també més de 50 receptes fàcils, pràctiques i saludables, especialment pensades per als que no tenen gaire temps perquè després han de marxar a entrenar.