UN VIATGE PELS CALLS DE CATALUNYA.

UN VIATGE PELS CALLS DE CATALUNYA.. GUIA HISTÒRICA I CULTURAL

Editorial:
ED.1984
Año de edición:
Materia
Tradiciones y textos locales
ISBN:
978-84-18858-43-7
Páginas:
384
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
estoc disponible

20,00 €
Comprar

Aquest llibre ens proposa un itinerari de cinc dies per alguns dels calls més importants de Catalunya, per tal de descobrir la història d’aquells catalans que professaven el judaisme i que van ser torturats, assassinats o expulsats llevat que renunciessin a la seva religió. La petja d’aquesta cultura se’ns mostra d’una manera amena i rigorosa alhora.
Un viatge pels calls de Catalunya és una obra de divulgació molt ben documentada i amb un llenguatge molt planer.
Que tingueu un bon viatge!

Josep Maria Casas va néixer a Barcelona el 1947. A més de ser un viatger incansable, és un escriptor especialitzat en llibres divulgatius, en els quals combina hàbilment el rigor històric i el respecteal patrimoni cultural. Les seves obres permeten descobrir els secrets, la història i la gent de cadascun dels indrets visitats, i ofereixen sovint un paisatge inesperat que sorprèn el lector.
Ha publicat les següents obres:La mirada de un turista: Barcelona (2012), Una passejada per Barcelona (2014), Descobrint la Barcelona maçònica (2015), Descobrint Sant Cugat del Vallès (2016), El llibre de Sabadell (2018), Passejant pels calls de Catalunya (2018) i Quatre dies per Terrassa (2020).