BONDAT EN ACCIÓ

BONDAT EN ACCIÓ. L'ADN DEL COR

Editorial:
AMAT - PROFIT
Año de edición:
Materia
Autoayuda
ISBN:
978-84-18114-18-2
Páginas:
200
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
estoc disponible

16,95 €
Comprar

Bondat en Acció és intel·ligència sensible i sàvia. És la màxima expressió de la intel·ligència individual que inclou la consciència que «intersom» amb els altres éssers vius i la natura i que, per tant, és clau dedicar totes les nostres capacitats a promoure el bé comú. És moment de passar de la bondat, a la bondat en acció. D'un valor desitjat o pensat a un valor viscut. Perquè de res serveix la teoria si no s'aplica. Sense acció, tot es queda en el pensament o en el sentiment, però no es transforma el món. És hora de deixar de parlar de bondat i practicar-la, incloent-la en la nostra vida adulta perquè la futura generació activi aquest ADN del cor.
Un llibre que pot aplicar-se tant a la vida personal com als diferents àmbits: família, escola, política, organitzacions i societat en general, i que ens ensenyarà idees tan valuoses com:

• La bondat és la millor base per a un cervell sa.
• És el millor antídot davant el bullying i tot tipus de violència.
• La bondat és la millor recepta per a la felicitat i la salut emocional.
• Ens aporta anticossos per eliminar tot indici de crueltat cap a les persones, animals i plantes.
• La bondat es pot educar i entrenar. Els beneficis són incalculables.
• Si eduquem aquesta intel·ligència del cor, es reduirà el territori que actualment ocupa la violència i, per tant, el sofriment de tantes persones que la pateixen.