ELS PLATS DE L'ÀNEC GRAS

ELS PLATS DE L'ÀNEC GRAS

Editorial:
PAGES
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9975-550-2
Páginas:
188
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

14,00 €
Comprar

Aquest llibre ?el que fa catorze? de Josep Maria Morell
és un complet receptari de més d¿un centenar de plats
que tenen l'ànec gras com a protagonista. Entrants freds
i calents, segons plats... el repertori és extens i demostra
la capacitat creativa del xef balaguerí. Els plats de l?ànec
gras és, sens dubte, un dels més concrets i originals, fruit
d?una ingent labor investigadora, la imaginació al servei
de la cuina i una capacitat didàctica inqüestionable.

Otros libros del autor

  • LA CUINA DELS CASTELLS
    Titulo del libro
    LA CUINA DELS CASTELLS
    MORELL BITRIÀ, JOSEP MARIA
    Aquest llibre és un receptari de plats bastant antics; molts d?ells són de la cuina medieval i, per tant, l'autor ha...
    Pendiente de confirmar

    14,00 €