LA CUINA DELS CASTELLS

LA CUINA DELS CASTELLS

Editorial:
PAGES
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9975-073-6
Páginas:
136
Disponibilidad:
Pendiente de confirmar

14,00 €

Aquest llibre és un receptari de plats bastant antics; molts d?ells són de la cuina medieval i, per tant, l'autor ha procurat restaurar-los, per tal que es puguin cuinar a casa sense cap dificultat. Hi trobareu plats amb aliments autòctons: en aquella època pràcticament tot circulava entre el pa, l?ordi, el blat, les cebes, els alls, les arengades, el bacallà salat, les carbasses, la farina o la cansalada. Feu un bon ús d?aquest receptari, i no deixeu de recordar als més petits de la casa que la cuina és una part fonamental de la cultura dels pobles. Inclou entrants, segons plats, peixos, carns i llaminadures

Otros libros del autor

  • ELS PLATS DE L'ÀNEC GRAS
    Titulo del libro
    ELS PLATS DE L'ÀNEC GRAS
    MORELL BITRIÀ, JOSEP MARIA
    Aquest llibre ?el que fa catorze? de Josep Maria Morellés un complet receptari de més d¿un centenar de platsque tene...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    14,00 €