LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA

LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA

Editorial:
ONADA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-16505-59-3
Páginas:
72
Encuadernación:
Cartoné
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

20,00 €
Comprar

La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un aplec de receptes on es
proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,
de la nostra terra. Des d'un respecte programàtic per la garrofa i la
seua tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, amb
col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques
i les escoles de cuina. Un treball d'autèntica excel·lència que despertarà la
curiositat dels professionals i els afeccionats al món de la cuina.
El lector hi trobarà un conjunt de receptes de base que ens proporciona
la Fundació Alícia, un ventall de plats on la garrofa es mostra com
un ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars. També
s'hi presenten les aportacions fetes per professionals diversos, amb propostes
tan variades com el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia o el
compromès pa ecològic de gingebre i garrofa.
La introducció del llibre l'ha feta el prestigiós periodista, gastrònom i
professor d'enogastronomia de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció
Hotelera de la UAB, Jaume Fàbrega.

Otros libros del autor

  • CUINA SANA AMB EL MÈTODE DEL PLAT
    Titulo del libro
    CUINA SANA AMB EL MÈTODE DEL PLAT
    FUNDACIÓ ALÍCIA
    ?Tot el que necessites menjar en un sol plat. Un mètode pràctic i deliciós per a una alimentació equilibrada?.El mèt...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,95 €

  • COCINA DE ACEITES DE VARIEDADES TRADICIONALES TERRITORIO SÉNIA
    Titulo del libro
    COCINA DE ACEITES DE VARIEDADES TRADICIONALES TERRITORIO SÉNIA
    FUNDACIÓ ALÍCIA
    La Fundación Alícia en colaboración con los agentes del territorio y los especialistas del IRTA ha empezado a desarr...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    19,90 €

  • LA CLEMENTINA D?ALCANAR A LA CUINA
    Titulo del libro
    LA CLEMENTINA D?ALCANAR A LA CUINA
    FUNDACIÓ ALÍCIA
    Poques coses hi ha tan màgiques com un simple grill de clementina. Algú es pot imaginar una llaminadura, que alhora ...
    No disponible

    20,00 €

  • LA CUINA DEL SENGLAR
    Titulo del libro
    LA CUINA DEL SENGLAR
    FUNDACIÓ ALICIA
    el senglar és el protagonista absolut de la temporada de caça a catalunya. després d anys amb un consum molt limitat...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    14,85 €