LES MILLORS COQUES CATALANES

LES MILLORS COQUES CATALANES

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9034-221-3
Páginas:
192
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables
Colección:
CULLEROT

13,90 €
Comprar

En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N'hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d'espinacs, de pèsols... En aquest llibre en trobaran vostès dos centenars, entre coques i panades, totes molt tradicionals i ben vives encara.

Otros libros del autor

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
    Titulo del libro
    HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els a...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    39,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 4
    Titulo del libro
    HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 4
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els a...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    30,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
    Titulo del libro
    HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els a...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    30,00 €

  • LES MILLORS COQUES DOLCES CATALANES
    Titulo del libro
    LES MILLORS COQUES DOLCES CATALANES
    MARQUÉS, VICENT
    Els catalans som un poble de llépols i disposem d'un patrimoni llaminer que no té res a envejar al de qualsevol altr...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    18,90 €