PA I SALUT

PA I SALUT. DELS GRANS ANCESTRALS AL PA D'AVUI

Editorial:
GRIJALBO
Año de edición:
Materia
Dietética-Gastronomia
ISBN:
978-84-16220-66-3
Páginas:
192
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias
Colección:
VIVIR MEJOR

21,90 €
Comprar

Xavier Barriga i María Jesús Callejo ens expliquen en aquest llibre tot el que s'ha de saber avui en dia sobre l'elaboració i el consum del pa. El pa és un aliment bàsic de la nostra dieta, malgrat que en els darrers decennis se n'ha disminuït el consum de manera injustificada. En aquest llibre es fa un recorregut complet pel món del pa i els cereals alhora que se'n reivindica el contingut nutricional. A Pa i salut. Dels grans ancestrals al pa d'avui s'hi explica com han canviat els hàbits d'alimentació a Espanya pel que fa al pa, quina quantitat de pa hauríem de consumir en funció de l'edat i el sexe, es desvetlla en què consisteixen les intoleràncies al blat, especialment la celiaquia. A més, s'hi revisen els diferents tipus de cereals, des dels blats ancestrals, com l'espelta o el kamut®, fins als anomenats pseudocereals, com la quinoa. Es desglossa com es diferencien quant al valor nutricional i quins són aptes per als celíacs. Tot plegat il·lustrat amb receptes boníssimes per fer pa a casa. Perquè aquest llibre promou, sobretot, el consum d'un pa sa i saborós, un pa de qualitat.

Otros libros del autor

  • PAN Y SALUD
    Titulo del libro
    PAN Y SALUD
    BARRIGA, XAVIER;CALLEJO, MARIA JESUS
    Xavier Barriga y María Jesús Callejo nos explican en este libro todo lo que hay que saber hoy en día sobre la prepa...
    Disponible en 2/3 dias

    21,90 €