PER QUÈ ALGUNS PEBROTS PIQUEN I ALTRES NO

PER QUÈ ALGUNS PEBROTS PIQUEN I ALTRES NO. CURIOSITATS ALIMENTÀRIES I EXPLICACIONS CIENTÍFIQUES

Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
Dietética-Gastronomia
ISBN:
978-84-15224-23-5
Páginas:
304
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

19,90 €
Comprar

Ada Parellada, nascuda a Granollers, el 1967 filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de comunicació ocupen el dia d?aquesta inquieta restauradora.

Dani Jiménez, (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en l?ús dels experiments com a eina d?estimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col· laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: "Ciència a un euro" i "Ciència a dos euros". Actualment, condueix la secció de ciència a "La partida" de TV3.