RECEPTES ANTIAGING

RECEPTES ANTIAGING. GASTRONOMIA I CIÈNCIA

Editorial:
COLUMNA
Año de edición:
Materia
Dietética-Gastronomia
ISBN:
978-84-664-1536-1
Páginas:
200
Encuadernación:
Cartoné
Disponibilidad:
Pendiente de confirmar
Colección:
CUINA

25,00 €

No us perdeu aquest llibre de cuina ni els consells mèdics que l'acompanyen. Totes les receptes són d'execució fàcil i estan tècnicament ben detallades. Hi trobareu una llista de productes de temporada en forma de calendari d'aliments frescos per encarar la vida amb una alimentació saludable, saborosa, plaent i amb valors antiaging. « El secret de la gastronomia antiaging és utilitzar els productes de proximitat i de temporada elaborats segons els costums de cada regió. Gaudiu de manera sana de les receptes dels nostres avis cuinades amb les tècniques més capdavanteres». Dr. Manuel Sánchez« Nosaltres hi posem la part cuinada, ens inspirem en els productes de temporada i hi aportem el nostre estil culinari, que defensa els productes de proximitat, que practica un respecte màxim en la manipulació i cocció dels ingredients, amb l'objectiu que el resultat final, a taula, sigui atractiu, aromàtic, saborós, equilibrat, divertit i gastronòmicament molt plaent». Carme Ruscalleda i Raül Balam.