100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA. DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9034-720-1
Páginas:
224
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables
Colección:
DE CENT EN CENT

14,90 €
Comprar

La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Otros libros del autor

  • LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA
    Titulo del libro
    LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    L'autor ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista, el més complet del mercat, precedit d'un r...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    26,00 €

  • RANXOS I XEFLES
    Titulo del libro
    RANXOS I XEFLES
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Quite a few books are published on the cuisine of fish on the Costa Brava. But they almost always talk either about ...
    estoc disponible

    18,00 €