LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA

LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA. MOROS, JUEUS I CRISTIANS

Editorial:
VIENA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-8330-902-5
Páginas:
344
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

26,00 €
Comprar

L'autor ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista, el més complet del mercat, precedit d'un recull de les tècniques, els costums i la fusió de tradicions culinàries de l'època.
Totes les receptes, de les més elementals a les més elaborades, s'expliquen pas a pas i se n'adapten els ingredients amb variants i alternatives.

Otros libros del autor

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aqu...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    14,90 €

  • RANXOS I XEFLES
    Titulo del libro
    RANXOS I XEFLES
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Quite a few books are published on the cuisine of fish on the Costa Brava. But they almost always talk either about ...
    estoc disponible

    18,00 €