CUINA I CULTURA DEL GUST AL PAÍS VALENCIÀ

CUINA I CULTURA DEL GUST AL PAÍS VALENCIÀ. EL PATRIMONI CULINARI

Editorial:
EDITORIAL VARIAS
Año de edición:
ISBN:
978-84-9717-656-9
Páginas:
532
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 4 días

20,00 €
Comprar

Jaume Fàbrega ens proposa en aquesta obra un interessant recorregut per la cultura culinària i gastronòmica valenciana, des de l'actualitat, però tenint ben present la nostra tradició secular i, molt especialment, el context gastronòmic mediterrani: una diversitat de cuines que comparteixen ingredients, bases, plats i tècniques que són comunes i, alhora, prou diferenciades, amb una personalitat i una idiosincràsia gastronòmica pròpia.
Aquest és un llibre per a llegir, però també per a cuinar. La primera part és una reflexió al voltant de la nostra tradició gastronòmica, farcida de referències literàries, etnogràfiques i antropològiques i observacions de caràcter cultural, sociològic i polític. La segona part ens ofereix una selecció de receptes tradicionals, autèntiques –per tant, fàcilment realitzables–, amb indicació d'ingredients, forma d'elaboració detallada i una gran quantitat d'observacions que arrepleguen la riquesa i la heterogeneïtat del patrimoni gastronòmic valencià.

Otros libros del autor

  • LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA
    Titulo del libro
    LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    L'autor ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista, el més complet del mercat, precedit d'un r...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    26,00 €

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aqu...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    14,90 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA (I ENTREPANS)
    Titulo del libro
    ESMORZARS DE FORQUILLA (I ENTREPANS)
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    The fork breakfast is a gastronomic tradition based on a consistent breakfast, often with dishes that we associate w...
    estoc disponible

    18,00 €

  • RANXOS I XEFLES
    Titulo del libro
    RANXOS I XEFLES
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Quite a few books are published on the cuisine of fish on the Costa Brava. But they almost always talk either about ...
    estoc disponible

    18,00 €