CUINA DEL CONILL

CUINA DEL CONILL

Editorial:
PAGES
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9779-685-9
Páginas:
144
Disponibilidad:
Pendiente de confirmar
Colección:
CATXIPANDA

12,00 €

Prop d?un centenar de receptes de conill omplen aquestespàgines. Un llibre dedicat exclusivament a una bona carn, poc greixosa i fàcil de cuinar. ¿Com voleu cuinar el conill avui: guisat, estofat, fregit, escabetxat, a la brasa, marinat o bullit? Tots els secrets de la cuina del conill gràcies al xef Josep M. Morell.

Otros libros del autor

  • FOGONS DE LLEIDA
    Titulo del libro
    FOGONS DE LLEIDA
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Els fogons de Lleida és un fenomen editorial de primera magnitud entre els llibres de cuina. Publicat en la seva pri...
    estoc disponible

    20,00 €

  • CENT SALSES
    Titulo del libro
    CENT SALSES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    En aquest llibre, el xef Josep M. Morell, ens acosta un centenar de receptes de salses per a tot els paladars i per ...
    Pendiente de confirmar

    12,00 €

  • LA CUINA DE LES FIGUES
    Titulo del libro
    LA CUINA DE LES FIGUES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    En aquest llibre, els xefs Josep Gómez i Josep M. Morell ens acosten vuitanta-cinc receptes on l'ingredient principa...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €

  • CUINAR CARAGOLS
    Titulo del libro
    CUINAR CARAGOLS
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Cuinar caragols recull un centenar de receptes protagonitzades pel caragol, algunes clàssiques, d'altres degudes a l...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €

  • CUINA DEL PORC
    Titulo del libro
    CUINA DEL PORC
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    La cuina del porc aplega un centenar de receptes amb la carn del porc com a principal ingredient. D'aquest nou treba...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €