CUINA DEL CONILL

CUINA DEL CONILL

Editorial:
PAGES
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-9779-685-9
Pàgines:
144
Disponibilitat:
Pendent de confirmar
Col·lecció:
CATXIPANDA

12,00 €

Prop d?un centenar de receptes de conill omplen aquestespàgines. Un llibre dedicat exclusivament a una bona carn, poc greixosa i fàcil de cuinar. ¿Com voleu cuinar el conill avui: guisat, estofat, fregit, escabetxat, a la brasa, marinat o bullit? Tots els secrets de la cuina del conill gràcies al xef Josep M. Morell.

Altres llibres de l'autor

  • CENT SALSES
    Titulo del libro
    CENT SALSES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    En aquest llibre, el xef Josep M. Morell, ens acosta un centenar de receptes de salses per a tot els paladars i per ...
    estoc disponible

    25,00 €

  • FOGONS DE LLEIDA
    Titulo del libro
    FOGONS DE LLEIDA
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Els fogons de Lleida és un fenomen editorial de primera magnitud entre els llibres de cuina. Publicat en la seva pri...
    estoc disponible

    20,00 €

  • CAFE I LA CUINA DEL CAFE
    Titulo del libro
    CAFE I LA CUINA DEL CAFE
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    El cafè i la cuina del cafè aspira a difondre les virtuts d'aquest producte, tant des del punt de vista dietètic com...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €

  • CENT TRUITES
    Titulo del libro
    CENT TRUITES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Aquest llibre conté un centenar de receptes de truites, des de les més senzilles a les més sofisticades. Tècniques a...
    Pendent de confirmar

    11,00 €

  • LA CUINA DE LES FIGUES
    Titulo del libro
    LA CUINA DE LES FIGUES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    En aquest llibre, els xefs Josep Gómez i Josep M. Morell ens acosten vuitanta-cinc receptes on l'ingredient principa...
    Pendent de confirmar

    11,00 €