CUINA DEL PORC

CUINA DEL PORC

Editorial:
PAGES
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-7935-752-8
Páginas:
160
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables
Colección:
CATXIPANDA

11,00 €
Comprar

La cuina del porc aplega un centenar de receptes amb la carn del porc com a principal ingredient. D'aquest nou treball del xef Morell, l'escriptor Josep Vallverdú diu al pròleg: "Xopat de la tradició rural més densa, tafaner i estudiós de les cuines d'Europa, amb una especial atenció al millor de la francesa, hom pot rastrejar en els seus plats la solemne flaire de les cassoles saboroses de l'interior, de la muntanya mitjana i del pla".

Otros libros del autor

  • FOGONS DE LLEIDA
    Titulo del libro
    FOGONS DE LLEIDA
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Els fogons de Lleida és un fenomen editorial de primera magnitud entre els llibres de cuina. Publicat en la seva pri...
    estoc disponible

    20,00 €

  • CAFE Y LA COCINA DEL CAFE
    Titulo del libro
    CAFE Y LA COCINA DEL CAFE
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    El café y la cocina del café aspira a difundir las virtudes de este producto, tanto desde el punto de vista dietétic...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €

  • CAFE I LA CUINA DEL CAFE
    Titulo del libro
    CAFE I LA CUINA DEL CAFE
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    El cafè i la cuina del cafè aspira a difondre les virtuts d'aquest producte, tant des del punt de vista dietètic com...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €

  • CENT TRUITES
    Titulo del libro
    CENT TRUITES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Aquest llibre conté un centenar de receptes de truites, des de les més senzilles a les més sofisticades. Tècniques a...
    Pendiente de confirmar

    11,00 €

  • CENT SALSES
    Titulo del libro
    CENT SALSES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    En aquest llibre, el xef Josep M. Morell, ens acosta un centenar de receptes de salses per a tot els paladars i per ...
    Pendiente de confirmar

    12,00 €