CUINA DEL PORC

CUINA DEL PORC

Editorial:
PAGES
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-7935-752-8
Páginas:
160
Disponibilidad:
Pendiente de confirmar
Colección:
CATXIPANDA

11,00 €

La cuina del porc aplega un centenar de receptes amb la carn del porc com a principal ingredient. D'aquest nou treball del xef Morell, l'escriptor Josep Vallverdú diu al pròleg: "Xopat de la tradició rural més densa, tafaner i estudiós de les cuines d'Europa, amb una especial atenció al millor de la francesa, hom pot rastrejar en els seus plats la solemne flaire de les cassoles saboroses de l'interior, de la muntanya mitjana i del pla".

Otros libros del autor

  • CENT SALSES
    Titulo del libro
    CENT SALSES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    En aquest llibre, el xef Josep M. Morell, ens acosta un centenar de receptes de salses per a tot els paladars i per ...
    estoc disponible

    25,00 €

  • FOGONS DE LLEIDA
    Titulo del libro
    FOGONS DE LLEIDA
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Els fogons de Lleida és un fenomen editorial de primera magnitud entre els llibres de cuina. Publicat en la seva pri...
    estoc disponible

    20,00 €

  • CUINAR CARAGOLS
    Titulo del libro
    CUINAR CARAGOLS
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Cuinar caragols recull un centenar de receptes protagonitzades pel caragol, algunes clàssiques, d'altres degudes a l...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €

  • CUINA PER A HOMES
    Titulo del libro
    CUINA PER A HOMES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Fruit de l'èxit popular d'uns cursets de cuina per a homes, el xef Morell ha recollit en aquest volum els seus ensen...
    Pendiente de confirmar

    12,00 €

  • CAFE Y LA COCINA DEL CAFE
    Titulo del libro
    CAFE Y LA COCINA DEL CAFE
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    El café y la cocina del café aspira a difundir las virtudes de este producto, tanto desde el punto de vista dietétic...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €