CUINA DEL PORC

CUINA DEL PORC

Editorial:
PAGES
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-7935-752-8
Pàgines:
160
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables
Col·lecció:
CATXIPANDA

11,00 €
Comprar

La cuina del porc aplega un centenar de receptes amb la carn del porc com a principal ingredient. D'aquest nou treball del xef Morell, l'escriptor Josep Vallverdú diu al pròleg: "Xopat de la tradició rural més densa, tafaner i estudiós de les cuines d'Europa, amb una especial atenció al millor de la francesa, hom pot rastrejar en els seus plats la solemne flaire de les cassoles saboroses de l'interior, de la muntanya mitjana i del pla".

Altres llibres de l'autor

  • FOGONS DE LLEIDA
    Titulo del libro
    FOGONS DE LLEIDA
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Els fogons de Lleida és un fenomen editorial de primera magnitud entre els llibres de cuina. Publicat en la seva pri...
    estoc disponible

    20,00 €

  • CUINAR CARAGOLS
    Titulo del libro
    CUINAR CARAGOLS
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Cuinar caragols recull un centenar de receptes protagonitzades pel caragol, algunes clàssiques, d'altres degudes a l...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €

  • CUINA PER A HOMES
    Titulo del libro
    CUINA PER A HOMES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Fruit de l'èxit popular d'uns cursets de cuina per a homes, el xef Morell ha recollit en aquest volum els seus ensen...
    Pendent de confirmar

    12,00 €

  • CAFE Y LA COCINA DEL CAFE
    Titulo del libro
    CAFE Y LA COCINA DEL CAFE
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    El café y la cocina del café aspira a difundir las virtudes de este producto, tanto desde el punto de vista dietétic...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €

  • CAFE I LA CUINA DEL CAFE
    Titulo del libro
    CAFE I LA CUINA DEL CAFE
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    El cafè i la cuina del cafè aspira a difondre les virtuts d'aquest producte, tant des del punt de vista dietètic com...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €