LA CUINA DE LES FIGUES

LA CUINA DE LES FIGUES

Editorial:
PAGES
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9779-575-3
Páginas:
144
Disponibilidad:
Pendiente de confirmar
Colección:
CATXIPANDA

11,00 €

En aquest llibre, els xefs Josep Gómez i Josep M. Morell ens acosten vuitanta-cinc receptes on l'ingredient principal és la figa. n el receptari s'expliquen tots els detalls per a poder confeccionar primers plats, segons plats o postres amb una fruita de temporada com és la figa. Hi trobareu des del fetge d'oca amb pa de figues o l'escalivada calenta de figues a la tradicional confitura de figa.

Otros libros del autor

  • CENT SALSES
    Titulo del libro
    CENT SALSES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    En aquest llibre, el xef Josep M. Morell, ens acosta un centenar de receptes de salses per a tot els paladars i per ...
    estoc disponible

    25,00 €

  • FOGONS DE LLEIDA
    Titulo del libro
    FOGONS DE LLEIDA
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Els fogons de Lleida és un fenomen editorial de primera magnitud entre els llibres de cuina. Publicat en la seva pri...
    estoc disponible

    20,00 €

  • CENT TRUITES
    Titulo del libro
    CENT TRUITES
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Aquest llibre conté un centenar de receptes de truites, des de les més senzilles a les més sofisticades. Tècniques a...
    Pendiente de confirmar

    11,00 €

  • CUINA DEL CONILL
    Titulo del libro
    CUINA DEL CONILL
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Prop d?un centenar de receptes de conill omplen aquestespàgines. Un llibre dedicat exclusivament a una bona carn, po...
    Pendiente de confirmar

    12,00 €

  • CUINAR CARAGOLS
    Titulo del libro
    CUINAR CARAGOLS
    MORELL BITRIA, JOSEP M.
    Cuinar caragols recull un centenar de receptes protagonitzades pel caragol, algunes clàssiques, d'altres degudes a l...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €