LA CUINA DELS LLEGUMS

LA CUINA DELS LLEGUMS

Editorial:
PLANETA
Año de edición:
ISBN:
978-84-08-29535-8
Páginas:
352
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
estoc disponible

30,00 €
Comprar

Sabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d’àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer a elBulli va ser de llegums Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars. Per això avui dia es consideren el superaliment del futur; no només són un dels productes més complets i amb més nutrients sinó que el seu cultiu està compromès amb la sostenibilitat del planeta. Descobreix en aquest llibre la seva gran versatilitat a través de les nombroses varietats i les múltiples i innovadores maneres de cuinar-los. Et sorprendran i t’enamoraran!

Otros libros del autor

  • COCINA SANA CON EL METODO DEL PLATO
    Titulo del libro
    COCINA SANA CON EL METODO DEL PLATO
    FUNDACIÓN ALÍCIA
    ?Todo lo que necesitas comer en un solo plato. Un método práctico y delicioso para una alimentación equilibrada?. El...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,95 €

  • SOPES
    Titulo del libro
    SOPES
    FUNDACIÓN ALÍCIA
    Desde comprar ingredientes básicos y hacer caldos sencillos hasta la elaboración de sopas superlativas y espectacula...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    29,00 €

  • DE CUCHARA: SOPAS, CREMAS Y CALDOS
    Titulo del libro
    DE CUCHARA: SOPAS, CREMAS Y CALDOS
    FUNDACIÓN ALÍCIA
    Desde comprar ingredientes básicos y hacer caldos sencillos hasta la elaboración de sopas superlativas y espectacula...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    29,00 €

  • SOPES
    Titulo del libro
    SOPES
    FUNDACIÓN ALICIA
    Des de comprar ingredients bàsics i fer brous senzills fins a l'elaboració de sopes superlatives i espectaculars, aq...
    estoc disponible

    30,00 €

  • LA COCINA DE LAS LEGUMBRES
    Titulo del libro
    LA COCINA DE LAS LEGUMBRES
    FUNDACIÓN ALICIA
    ¿Sabías que las alubias negras contienen más hierro que un filete, que los garbanzos aportan tanto ácido fólico como...
    estoc disponible

    30,00 €