Condicions de venda

Disponibilitat i preu dels llibres

Tots els llibres que trobareu al web, són llibres que en algun moment han estat donats d'alta a la llibreria. Tot i així, les existències poden ser limitades i la seva aparició al web no implica la disponibilitat immediata. En cas de no disposar del llibre sol·licitat, a la mateixa fitxa s'informa del temps aproximat en que és possible obtenir-lo. Un cop encomanat, la Llibreria fa la gestió per rebre'l ràpidament del proveïdor. S'ha de matisar que el llibre en questió por trobar-se en situació d' EXHAURIT o en propera REIMPRESIÓ, de la qual cosa s'informa tot seguit quan se sap amb seguretat. També hi ha la possibilitat de la IMPRESIÓ PER COMANDA, una nova i incipient fòrmula que algunes editorials estan començant a servir i per tant és una opció encara poc probable.

Per aquests motius, TOTES LES COMANDES DE DISPONIBILITAT NO IMMEDIATA rebran una confirmació per part de la Llibreria.

Igualment en el cas dels preus: EN TOTS ELS LLIBRES DE DISPONIBILITAT IMMEDIATA EL PREU NO POT VARIAR perquè és el vigent. Però no així en els cas d'alguns títols dels quals no tenim estoc, i en que cal confirmar el preu. De la qual cosa s'informarà tot seguit en cas que hi hagués variació.

 

Recollides

La comanda es pot recollir a la llibreria durant l'horari habitual, desprès d'haber rebut la corresponent confirmació de disponibilitat, i efectuar el pagament en aquell moment.

Enviaments

L'import de les despeses de la tramesa s'afegirà al preu total de la comanda. En el cas d'una comanda amb més d'un llibre, es procura agrupar-los en una sola tramesa, sempre que sigui possible i no suposi un retard excessiu.

Aquest cost es calcula de la següent manera, sempre que no s'excedixin els 20 Kgs de pes:

Mollerussa ciutat i comarca, fins un radi de 30 Km: 3€

La resta de zones de l' Estat : 8€

Per altres zones :CONSULTAR

Per trameses de més de 20 KG CONSULTAR

Per tramases de més de 100 €  CONSULTAR

Com realitzar la compra

El procediment de compra és l'habitual a Internet. Primer heu d'indentificar-vos si ja sóu clients o bé registrar-vos per primer cop. Un cop us hem reconegut podeu cercar i posar a la cistella els llibres o e.books que voleu.

Després de realitzar la comanda i indicar quina forma de pagament i recollida us interessa, heu de "REALITZAR LA COMANDA", I ENVIAR-LA després d'assenyalar si en voleu factura o si voleu alguna altra condició o comentari.

Finalment veureu el contingut, l'import i les dades que podreu revisar i modificar si cal abans de :CONFIRMAR.

Un cop confirmada la comanda ja comença a fer el seu curs i en poques hores rebreu la resposta de la Llibreria

Com realitzar el pagament

 En el cas de recollir la comanda a la Lliberia el pagament s'efectua en aquest moment.

Quan es tracta d'enviaments, el pagament es pot efectuar de dues maneres:

. amb targeta de crèdit Visa o Master Card

. amb l'opció de prepagament a una entitat bancària que se us comunicarà particularment

La factura corresponent es lliura al client quan s'envia la comanda. El càrrec a la targeta de crèdit es farà en el moment de l'enviament

Cancel.lacions i devolucions

Les comandes es poden cancel.lar sense cap cost fins al moment que l'enviament es fa efectiu. Si rebem l'avís de cancel.lació quan el paquet ja està enviat, es considerarà una devolució. Les devolucions poden fer-se fins a 15 dies després d'haver rebut els llibres. Les despeses d'enviament quedaran a càrrec del client. L'import de la compra no es tornarà, però es podrà fer servir per a una altra compra. Queden excloses d'aquest supòsit totes les devolucions que resultin d'una errada nostra o d'un defecte del llibre servit. En aquest cas ens comprometem a canviar el producte defectuós per un altre de correcte. Ens aquests cassos ens farem carrec de les despese de devolució i enviament. En cas de no ser possible el canvi, es retornarà l'import.

Seguretat i confidencialitat de les dades

Les transmissions de totes les dades personals es realitzen mitjançant de SSL (Secure Socket Layer), un sistema que garantitza la confidencialitat de les dades enviades.

Totes les dades que es demanen per a fer possible el registre són les estrictament necessàries.

LLIBRERIA DALMASES es compromet a utilitzar les dades únicament amb la finalitat ja acordada i a no cedir-les ni vendre-les sota cap concepte. Aquestes dades queden emmagatzemades a la base de dades de LLIBRERIA DALMASES, i el client pot en qualsevol moment accedir a elles des de la web i modificar-les. També pot sol·licitar la baixa del seu registre.