Protecció de dades

FORMULARIS DE CONTACTE

Per tal de complir la LOPD plenament en els formularis de contacte on es recullin dades personals, i segons informe jurídic de l’AEPD en aquest aspecte, en cada formulari de contacte on el client introdueixi les seves dades, s’ha d’afegir una casella de tipus “check” que no estigui marcada prèviament i ubicada abans del botó “Enviar”, amb un link a la Política de Privacitat.
Exemple:
[ ] Accepto la Política de Privacitat
No s’ha de poder enviar el formulari si no està aquesta casella marcada.


POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el client/usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del que és responsable LLIBRERIA DALMASES, S.L. que ha estat degudament inscrit en l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d’informar-li sobre els productes i serveis sol•licitats, així com l’enviament de comunicacions comercials sobre els mateixos. L’informem també sobre els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, que podrà exercir en el domicili social de LLIBRERIA DALMASES, S.L., ubicat en C. JACINT VERDAGUER, 5 - 25230 MOLLERUSSA - LLEIDA.
L’informem també que les dades personals subministrades no seran cedides ni comunicades, ni tan sols per a la seva conservació, a terceres persones.