TOTES LES SOPES

TOTES LES SOPES

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9791-394-2
Páginas:
152
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables
Colección:
Altres

12,50 €
Comprar

La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb el
descobriment de la ceràmica les dones comencen a cuinar de manera diferent. El recipient que anomenem olla i el
seu contingut, per tant, existeixen al llarg de la història i en totes les cultures. Forma part de la cuina familiar per excel·lència, la quinta essència dels sabors i el mateix símbol de l'aliment. Josep Pla a El que hem menjat va escriure que un país civilitzat i ben alimentat es caracteritza per les seves sopes, i confrontava la importància i apreci que aquestes tenien a França i el poc cas que se'n feia a Catalunya. Malauradament, salvant honroses excepcions, les sopes i escudelles pràcticament han desaparegut de les cartes dels restaurants catalans.
Aquest llibre vol reconciliar-nos amb aquest plat imprescindible, posant a punt receptes d'arreu que ens demostren que hi ha sopes no solament exquisides, sinó també fàcils i ràpides de preparar.

Otros libros del autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    16,50 €

  • MANUAL DE GASTRONOMIA
    Titulo del libro
    MANUAL DE GASTRONOMIA
    FABREGA, JAUME
    Aquest és un llibre que vol contestar preguntes: totallò que volíeu saber sobre gastronomia i de què no teníeurespos...
    Pendiente de confirmar

    14,40 €

  • LA CUINA DE 1714
    Titulo del libro
    LA CUINA DE 1714
    FÀBREGA, JAUME
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el p...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    19,80 €

  • 69 MANERES DE FER-HO
    Titulo del libro
    69 MANERES DE FER-HO
    FÀBREGA, JAUME
    -69 maneres de fer-ho- són 69 receptes de cuina embolcallades d?històries, viatges, desitjos, maneres de fer, signif...
    Disponible en 4 días

    20,00 €