L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA

L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA. RECEPTES AMB HISTÒRIA I ANÈCDOTES, PER JAUME FÀBREGA

Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-15097-68-6
Páginas:
350
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Pendiente de confirmar

16,50 €

En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, ens ofereix, no tan sols les receptes que conformen el corpus bàsic de la cuina catalana, sinó també les seves histories, les seves anècdotes i el que n?han dit els principals autors de la nostra literatura.

Teniu, doncs, a les vostres mans l?essència de la nostra cuina.

Otros libros del autor

  • LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    Titulo del libro
    LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    FÀBREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons d’espinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, con...
    estoc disponible

    23,00 €

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    7,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendiente de confirmar

    12,50 €

  • DALICIES A TAULA AMB SALVADOR DALI
    Titulo del libro
    DALICIES A TAULA AMB SALVADOR DALI
    FABREGA, JAUME
    En ocasió de l'Any Dalí, però amb la voluntat de no ser un producte de temporada, sorgeix un llibre que investiga en...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    18,00 €

  • CUINA SURREALISTA
    Titulo del libro
    CUINA SURREALISTA
    FABREGA, JAUME
    Dalí tenia una especial preferència per alguns dels plats mariners més característics de la costa. Molts d'ells form...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €