L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA

L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA. RECEPTES AMB HISTÒRIA I ANÈCDOTES, PER JAUME FÀBREGA

Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-15097-68-6
Páginas:
350
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

16,50 €
Comprar

En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, ens ofereix, no tan sols les receptes que conformen el corpus bàsic de la cuina catalana, sinó també les seves histories, les seves anècdotes i el que n?han dit els principals autors de la nostra literatura.

Teniu, doncs, a les vostres mans l?essència de la nostra cuina.

Otros libros del autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    7,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    12,50 €

  • MANUAL DE GASTRONOMIA
    Titulo del libro
    MANUAL DE GASTRONOMIA
    FABREGA, JAUME
    Aquest és un llibre que vol contestar preguntes: totallò que volíeu saber sobre gastronomia i de què no teníeurespos...
    Pendiente de confirmar

    14,40 €

  • LA CUINA DE 1714
    Titulo del libro
    LA CUINA DE 1714
    FÀBREGA, JAUME
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el p...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    19,80 €

  • MENJARS I MEMÒRIES DEL GUST
    Titulo del libro
    MENJARS I MEMÒRIES DEL GUST
    FÀBREGA, JAUME
    Certament, s'han escrit llibres excel·lents sobre la cuina del País Valencià. Com és lògic, són obres escrites des d...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    20,00 €