RATAFIES

RATAFIES

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9034-363-0
Páginas:
64
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

7,50 €
Comprar

Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d'arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori.

Otros libros del autor

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    12,50 €

  • CUINA DEL PAIS DELS CATARS
    Titulo del libro
    CUINA DEL PAIS DELS CATARS
    FABREGA, JAUME
    Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó tam...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    18,00 €

  • DALICIES A TAULA AMB SALVADOR DALI
    Titulo del libro
    DALICIES A TAULA AMB SALVADOR DALI
    FABREGA, JAUME
    En ocasió de l'Any Dalí, però amb la voluntat de no ser un producte de temporada, sorgeix un llibre que investiga en...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    18,00 €

  • CUINA SURREALISTA
    Titulo del libro
    CUINA SURREALISTA
    FABREGA, JAUME
    Dalí tenia una especial preferència per alguns dels plats mariners més característics de la costa. Molts d'ells form...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €