RATAFIES

RATAFIES

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9034-363-0
Páginas:
64
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias

7,50 €
Comprar

Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d'arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori.

Otros libros del autor

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dias

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dias

    12,50 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    Titulo del libro
    CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països ...
    Disponible en 8 días

    16,00 €

  • LLIBRE DE LA RATAFIA
    Titulo del libro
    LLIBRE DE LA RATAFIA
    FABREGA, JAUME
    Aquest llibre ens ensenya els orígens, la història i l'elaboració de la ratafia i altres licors, a partir d'una docu...
    Pendiente de confirmar

    12,40 €

  • PA AMB TOMAQUET
    Titulo del libro
    PA AMB TOMAQUET
    FABREGA, JAUME
    Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agr...
    Disponible en 2/3 dias

    13,90 €