RATAFIES

RATAFIES

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9034-363-0
Páginas:
64
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias

7,50 €
Comprar

Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d'arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori.

Otros libros del autor

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dias

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dias

    12,50 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    Titulo del libro
    CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    estoc disponible

    16,00 €

  • CATALUNYA PER SUCAR-HI PA
    Titulo del libro
    CATALUNYA PER SUCAR-HI PA
    FABREGA, JAUME
    Disponible en 2/3 dias

    20,00 €

  • LA CUINA ANTIGA
    Titulo del libro
    LA CUINA ANTIGA
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats...
    estoc disponible

    20,00 €