RATAFIES

RATAFIES

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9034-363-0
Páginas:
64
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

7,50 €
Comprar

Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d'arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori.

Otros libros del autor

  • LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    Titulo del libro
    LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    FÀBREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons d’espinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, con...
    estoc disponible

    23,00 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Pendiente de confirmar

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendiente de confirmar

    12,50 €

  • EL CONVIT DEL TIRANT
    Titulo del libro
    EL CONVIT DEL TIRANT
    FABREGA, JAUME
    Darrere la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els persona...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    11,00 €

  • LA CUINA DE 1714
    Titulo del libro
    LA CUINA DE 1714
    FÀBREGA, JAUME
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el p...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    19,80 €