RATAFIES

RATAFIES

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9034-363-0
Páginas:
64
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

7,50 €
Comprar

Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d'arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori.

Otros libros del autor

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    12,50 €

  • MENJANT AMB AMICS I CONEGUTS
    Titulo del libro
    MENJANT AMB AMICS I CONEGUTS
    FABREGA, JAUME
    Disponible en 2/3 dias laborables

    21,00 €

  • LES POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA
    Titulo del libro
    LES POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA
    FABREGA, JAUME
    Heus aquí el llibre més complet amb tota mena de coques, pastissos, galetes, pastes, cremes, bunyols, gelats, postre...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    18,80 €

  • FOGONS CALENTS
    Titulo del libro
    FOGONS CALENTS
    FABREGA, JAUME
    Disponible en 2/3 dias laborables

    13,50 €