DE L'HORT AL PLAT

DE L'HORT AL PLAT. O COM MENJAR BÉ TOT L’ANY

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-19259-86-8
Pàgines:
232
Enquadernació:
Cartoné
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

21,90 €
Comprar

Un llibre prenyat de saviesa, rauxa i alegria de viure per aprendre i fruir de l'autèntica cuina del nostre país. «O en Pep Salsetes és la propera Creu de Sant Jordi o la Creu de Sant Jordi no significa RE». Maria Nicolau «El savi de la cuina catalana». Ada Parellada «En Pep és història viva de la nostra cuina». Toni MassanèsAmb la clarividència i el bon humor que el caracteritzen, en Pep Salsetes ens convida a reviure una cuina estacional i popular, a favor de la sostenibilitat, el producte local i la gresca. En aquesta veritable «bíblia» del nostre patrimoni culinari més genuí hi trobareu un centenar de receptes recollides per tradició oral de mestresses de casa i coquesses, plats en perill d'extinció i àpats associats a les festivitats de la nostra terra que fan venir salivera i ens retornen el sentit primordial de la cuina: alimentar-nos i xalar.

Altres llibres de l'autor