EL LLIBRE DEL BACALLÀ

EL LLIBRE DEL BACALLÀ

Editorial:
SIDILLA
Any d'edició:
ISBN:
978-84-124306-4-6
Pàgines:
206
Enquadernació:
Bolsillo
Disponibilitat:
no disponible

16,00 €

El bacallà és un dels peixos més apreciats de la nostra cuina tradicional i és un dels ingredients imprescindibles de la gastronomia contemporània. Des de fa segles es pesca a les aigües fredes del nord d'Europa i des d'allà, modificat amb la sal arribada del sud, es transporta arreu. Gràcies a la seva capacitat de conservar-se es menjava bacallà a les comarques interiors del país. El bacallà també ha estat un dels grans protagonistes de la Quaresma, quan era un producte econòmic que substituïa la carn, i arribava a totes les cuines.
A El llibre del bacallà, la Fina Comas hi ha posat anys de coneixement difosos des del seu blog CuinaCinc. Hi trobareu la història de la pesca i del consum d'aquest peix tan nostre, les tradicions que protagonitza, el que en diuen els professionals que el comercialitzen, les diferents maneres de tallar-lo i les millors receptes, de casa i de fora, explicades pas a pas.

Altres llibres de l'autor

  • EL PORRO COM PREPARA-LO 10 VEGADES
    Titulo del libro
    EL PORRO COM PREPARA-LO 10 VEGADES
    COMAS, FINA
    ?En aquest petit receptari he volgut recollir des de receptes antigues de la cuina catalana com la porrada fins a d?...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    6,95 €