LA CUINA DELS DIJOUS

LA CUINA DELS DIJOUS

Editorial:
PAGES
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-9975-838-1
Pàgines:
184
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

16,00 €
Comprar

"La fidelitat del Morell a la ràdio és digna d'esment i
admiració. Anys i anys acudint puntualment a la seva
cita amb els oients, primer a Tàrrega, més tard a Balaguer,
que s'acostumava a produir en dijous. Sí, el
mateix dia en què als menjadors públics del nostre país
s'ha convertit en tradicional la presència de la paella
als menús. Dijous, paella i ràdio, doncs. Aquest volum
és un cas especial, dins la vasta producció de literatura
gastronòmica de Morell. No recull, com els altres
anteriors, receptes escrites sinó parlades. Receptes
explicades i comentades amb un micro davant. Els seus
lectors tenim ara l'oportunitat de recuperar aquelles
elaboracions de plats, amb l'enumeració d'ingredients,
els trucs i les recomanacions corresponents, que tal
vegada se'ns van escapar en el moment de la seva
emissió" (de l'epíleg de Vidal Vidal).