LA NOVA CUINA DE LES GARRIGUES

LA NOVA CUINA DE LES GARRIGUES

Editorial:
FONOLL
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-941119-6-9
Pàgines:
120
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Disponible en 5 dies

17,00 €
Comprar

Aquest recull aplega una selecció de la millor cuina garriguenca, vista a través dels ulls de les noves generacions de xefs de la comarca. En les seves receptes s'hi barregen sabors antics i noves textures, nous ingredients i productes de sempre, de la terra. Passat i present s'uneixen per crear plats que, heretats d'una llarga tradició gastronòmica i sobre la base del producte garriguenc per excel?lència, l'oli d'oliva verge extra, ara són reelaborats amb el toc de la modernitat i maridats amb els millors vins de la comarca.
Els convidem, per tant, a descobrir la nova cuina de les Garrigues.

Altres llibres de l'autor

  • LA BLANCANEU
    Titulo del libro
    LA BLANCANEU
    DIVERSOS AUTORES
    En un pai´s llunya`, hi viu una reina que s’enfada i es posa gelosa quan el mirall li diu que la Blancaneu e´s la no...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,95 €