CATALUNYA PER SUCAR-HI PA

CATALUNYA PER SUCAR-HI PA. GUIA COMARCAL D'ATRACTIUS TURISTICS

Editorial:
DUXELM
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-934590-4-8
Páginas:
288
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

20,00 €
Comprar

Otros libros del autor

  • LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    Titulo del libro
    LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    FÀBREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons d’espinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, con...
    estoc disponible

    23,00 €

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Pendiente de confirmar

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendiente de confirmar

    12,50 €

  • LES POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA
    Titulo del libro
    LES POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA
    FABREGA, JAUME
    Heus aquí el llibre més complet amb tota mena de coques, pastissos, galetes, pastes, cremes, bunyols, gelats, postre...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    18,80 €