EL BACALLA. RECEPTES, CONSELLS I HISTORIA

EL BACALLA. RECEPTES, CONSELLS I HISTORIA

Editorial:
EL FARELL
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-17116-46-0
Páginas:
128
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
estoc disponible

16,00 €
Comprar

Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla. I amb informacions addicionals sobre lÕorigen i la historia de la recepta, variants, etc. Tamb? coneixereu el que cal saber sobre aquest peix salat: on es pesca i com es tracta, com cal escollir-lo, remullar-lo i cuinar-lo. Bullit, a la brasa, fregit, guisat, cru, marinat, hi trobarem receptes per a tots els gustos i ocasions, per tal que els secrets de la seva cuina no seÕns resisteixin. Aquest llibre no ?s solament un receptari molt ?til, per tenir a la cuina, sin? tamb? un llibre de lectura, amb curiositats i histories, a vegades sorprenents, relacionades amb el m?n i la cultura del bacalla.

Otros libros del autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    12,50 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    Titulo del libro
    CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països ...
    Pendiente de confirmar

    16,00 €

  • PA AMB TOMAQUET
    Titulo del libro
    PA AMB TOMAQUET
    FABREGA, JAUME
    Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agr...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    13,90 €