L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA

L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA. RECEPTES AMB HISTÒRIA I ANÈCDOTES, PER JAUME FÀBREGA

Editorial:
COMANEGRA
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-15097-68-6
Pàgines:
350
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Pendent de confirmar

16,50 €

En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, ens ofereix, no tan sols les receptes que conformen el corpus bàsic de la cuina catalana, sinó també les seves histories, les seves anècdotes i el que n?han dit els principals autors de la nostra literatura.

Teniu, doncs, a les vostres mans l?essència de la nostra cuina.

Altres llibres de l'autor

  • LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    Titulo del libro
    LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    FÀBREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons d’espinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, con...
    estoc disponible

    23,00 €

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendent de confirmar

    12,50 €

  • EL CONVIT DEL TIRANT
    Titulo del libro
    EL CONVIT DEL TIRANT
    FABREGA, JAUME
    Darrere la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els persona...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €

  • MANUAL DE GASTRONOMIA
    Titulo del libro
    MANUAL DE GASTRONOMIA
    FABREGA, JAUME
    Aquest és un llibre que vol contestar preguntes: totallò que volíeu saber sobre gastronomia i de què no teníeurespos...
    Pendent de confirmar

    14,40 €