DELICIÓS MAR

DELICIÓS MAR. RECEPTES I HISTÒRIES DE LA MEDITERRÀNIA

Editorial:
COSSETANIA
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-1356-219-3
Pàgines:
168
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

19,95 €
Comprar

EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRIES, EXPERIÈNCIES I CONSELLS CULINARIS. La cuina del mar sempre ens ha fascinat per la seva gran riquesa i diversitat. El mar ens ofereix amb generositat un enorme i deliciós rebost en el qual podem triar grans peixos de mar obert, saborosos peixos de roca, saludables peixos blaus, crustacis luxosos de tota mida, una infinitat de mol·luscos i innombrables altres animals i plantes amb els quals podrem elaborar la més variada i suggestiva cuina. En aquest llibre, el xef Enric Herce, que durant quasi cinquanta anys ha tingut les seves cuines tocant al mar, us proposa una travessia marina en què gaudireu descobrint quins són i com són tots aquests peixos, crustacis, cefalòpodes i altres animalons que habiten el nostre mar i quan és el millor moment per comprar-los i portar-los a la nostra cuina. A més, us ofereix més de cinquanta delicioses receptes perquè les feu a casa amb tota facilitat.

Altres llibres de l'autor

  • MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    Titulo del libro
    MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició cul...
    estoc disponible

    19,00 €

  • SOFREGIT
    Titulo del libro
    SOFREGIT
    HERCE CARMONA, ENRIC
    1.1WBN;1DSEJ;1DSE 01.1 100000000...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    19,90 €